Főoldal / Szárnyas Ételek / Almás bundában sült csirke csíkok

Almás bundában sült csirke csíkok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás bundában sült csirke csíkok

Almás bundában sült csirkecsíkok

Hozzávalók:

  • 50 deka csirkemell
  • 1 db nagy alma
  • 1 egész tojás
  • bors
  • liszt
  • kevés tej
  • morzsa
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirke mellet vékony csíkokra vágom.Sózom, borsozom, lisztbe forgatom.

A tojásba belereszelem az almát, teszek hozzá egy-két kanál tejet.

A lisztes csirkecsíkokat beleforgatom az almás tojásba, majd a morzsába.

Forró olajban kisütöm.

Tojásos rizzsel és burgonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére