Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

Hozzávalók:

  • 10 db pulykamáj (kb. 1,8 kg) kettévágva
  • 20 szelet baconszalonna
  • majoránna
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • (vagy ezekből álló fűszerkeverék)
  • kevés étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A májakat kevés olajjal, és bő fűszerezéssel átforgatjuk, majd 2 órán át pihentetjük.

Egyenként begöngyöljük baconszeletekbe, majd üvegtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk. 180°-on 25 perc alatt megsütjük. Tálalás előtt mindenki ízlése szerint sózza a májakat.
Ízlés szerinti körettel kínáljuk.

(Mi burgonyakrokettel, krumplipürével, valamint zöldsalátával tálaltuk)

Mentés

Mentés

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj 5.00/5 (1 értékelés)

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére