Főoldal / Sertés ételek / Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Bacönnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 darab kocka sajt
  • 8 szelet bacon
  • 2 szál újhagyma

A panírozáshoz:

  • rozsliszt
  • tojás
  • rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hagymákat 5-6 cm-es darabokra vágjuk.

Mindegyik hússzeletre teszünk 2-2 szelet bacont,1-2 db újhagymát és 1-1 kocka sajtot.

A karajszeleteket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalma burgonyát és friss salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Baconnel újhagymával és krémsajttal töltött sertésborda 3.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére