Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke comb
  • 1 csomag mirelit zöldborsó
  • 3 fej vöröshagyma
  • olaj 
  • só,bors, vegeta, piros paprika
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 fej fokhagyma
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirke combokat megmossuk, és bő vízben főzni kezdjük.A fokhagymát megpucoljuk apróra vágjuk és hozzá adjuk, borsozzuk.Adunk hozzá még sót, és vegetát.
Puhára főzzük.A combokat kicsit lepirítjuk az olajon, majd kiszedjük egy külön tányérra.

A borsót kb 5 perc alatt megpároljuk.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a megpucolt karikára vágott hagymát, és a borsót.
Felöntjük 2 dl vízzel és bele teszünk 1 evőkanál lisztet.Besűrítjük, majd vissza tesszük  bele a csirke combokat, és össze keverjük a mártással.

Rizi -bizivel, vagy főtt rizzsel tálaljuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére