Főoldal / Sertés ételek / Darált húsos táskák mandarinnal

Darált húsos táskák mandarinnal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Darált húsos táskák mandarinnal

 

Darált húsos táskák mandarinnal 1

Hozzávalók:

  • 1 m gyúrt tészta (20 cm széles)
  • 50 dkg darált hús
  • 1 db zsemle
  • 2 tojás
  • 1 hagyma
  • bors
  • paprika
  • majoránna
  • petrezselyem
  • olaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymát olajon megdinsztelem, beleteszem a darált húst, megfűszerezem és készre főzöm.

Beáztatom a zsemléket, a vizet jól kinyomkodom belőle és a tűzről levéve a darált húshoz keverem. Hozzáadom a tojásokat is.

Kiterítem nyújtódeszkára a kész tésztát, és hosszába kettévágom. Keresztbe pedig 18 cm re vágom, így egy 18 x 10 cm téglalapom lesz.

Egy kanál tölteléket teszek az elkészített tésztákra, és hosszába összehajtom. A végeit villával összenyomkodom, hogy főzés közben ne nyíljon szét.

Sós vízben a forrástól kezdve 10 percet főzöm. Paradicsomszósszal tálalom.

Fóliában csomagolva fagyasztom a többit .

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére