Főoldal / Főzelékek / Édeskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel

Édeskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Édeskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel

deskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel 2

Hozzávalók:

  • 1 fél fej káposzta
  • 3 db krumpli
  • bors
  • őrölt köménymag
  • 2 kiskanál ételkeményítő(vagy liszt)
  • 1 hagyma
  • pirospaprika
  • 200 ml tejszín
  • olaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hagymát apróra vágom és megdinsztelem.

Beleteszem az apróra vágott káposztát, feltöltöm vízzel és szép lassan főzöm mikor majdnem kész beleteszem a kockára vágott krumplit ízlés szerint fűszerezem és készre főzöm.

A tejszínt elkeverem az ételkeményítővel és ráöntöm a káposztára összefőzöm.

Édeskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel 5.00/5 (1 értékelés)

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére