Főoldal / Desszertek / Epres kehely joghurttal mascarpone-val

Epres kehely joghurttal mascarpone-val

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Epres kehely joghurttal mascarpone-val

Epres kehely joghurttal mascarpone-val

Hozzávalók:

  • 10 dkg eper
  • 1 dl natúr joghurt
  • 125 g epres joghurt
  • 25 dkg mascarpone
  • 5 cl saját készítésű eperlikőr
  • 3 db babapiskóta
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az epreket egy kivételével félbevágom.

A kehelybe belekanalazom a natúr joghurtot, teszek rá félbevágott epret.

A pohárba állítom a piskótákat. Locsolok rá eperlikőrt. Majd beleöntöm az epres joghurtot. Ebbe is kerül félbevágott eper. Végül rákanalazom a mascarpone-t. Megint locsolok egy kis likőrt, és a tetejét a félretett eperszemmel díszítem.

 

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére