Főoldal / Levesek / Fehérboros tejszínes karalábélevél leves parasztkolbásszal

Fehérboros tejszínes karalábélevél leves parasztkolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fehérboros tejszínes karalábélevél leves parasztkolbásszal

Fehérboros tejszínes karalábélevél leves parasztkolbásszal

Hozzávalók:

  • 10 db karalábé levél 
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 levél medvehagyma
  • 1 db nagyobb krumpli
  • parasztkolbász
  • szalonnabőr
  • petrezselyem
  • főzőtejszín
  • fehérbor
  • őrölt fekete bors
  • 1 db szárnyashús-leves kocka
  • olíva olaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hagymát, fokhagymát, a petrezselymet aprítom, a karalábé levelet, medvehagymát felvágom, a krumplit kockára vágom, a kolbászt karikázom.

Egy edényben olajon megdinsztelem a hagymát, a karalábé szárakat és a krumplit. Fűszerezem, felengedem vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, beleteszem a szalonnabőrt. Főzöm.

Félidőben hozzáteszem a leveleket.

Amikor már majdnem kész, beleteszem a kolbászt, a petrezselymet, öntök hozzá bort, és keverek bele tejszínt.

Fehérboros tejszínes karalábélevél leves parasztkolbásszal 4.00/5 (1 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére