Főoldal / Egyéb / Fusilli tészta gombapörkölttel, kolbásszal

Fusilli tészta gombapörkölttel, kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fusilli tészta gombapörkölttel, kolbásszal

Fusilli gombapörkölttel, kolbásszal

Hozzávalók:

  • 25 dkg fusilli tészta
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 szál újhagyma zöldjével
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db chili paprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 ek fekete olívabogyó
  • 1 ek chilivel töltött zöld olívabogyó
  • 1 ek ketchup
  • 1 ek chiliszósz
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • kakukkfű
  • oregano
  • olívaolaj
  • 15 dkg lángolt kolbász
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A vöröshagymát, és a fokhagymát felaprítjuk. Az újhagymát felkarikázzuk, a zöldjét félretesszük. A paprikát, és a gombát szeleteljük, a paradicsomot nyolcadoljuk.

Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, majd a gombát, végül a paradicsomot, és az olívabogyókat. Fűszerezzük. Locsolunkrá ketchupot és chiliszószt.

Közben a tészta főzővízét felforraljuk, sózzuk, és megfőzzük benne a tésztát.

A kolbászt felkarikázzuk és a gombapörkölthöz adjuk.

Amikor minden megfőtt, tálalunk. A gombapörköltet a tésztával kínáljuk.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére