Főoldal / Szárnyas Ételek / Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny 
  • 1 mokkáskanál durvára őrölt bors 
  • só 
  • 1 db chili paprika 
  • 2-3 gerezd fokhagyma 

A panírozáshoz: 

  • kukoricaliszt 
  • tojás 
  • natúr kukoricapehely 
  • zsemlemorzsa 

A sütéshez: 

  • étolaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál elvágjuk, a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük, és 20-30 percre a hűtőbe tesszük.

A kukoricapelyhet apróra morzsoljuk.

A szárnyakat lisztbe, tojásba, és az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe panírozzuk.

Bő forró olajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére