Főoldal / Desszertek / Gluténmentes meggyes piskóta

Gluténmentes meggyes piskóta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Gluténmentes meggyes piskóta

Gluténmentes meggyes piskóta

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 6 ek. eritrit vagy cukor
  • 6 ek. rizsliszt
  • 1 üveg magozott meggybefőtt, vagy fagyasztott magozott meggy
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot is, tovább verjük a legmagasabb fokozaton, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáadjuk, összekeverjük, majd lassú fokozatra állítjuk, és géppel a rizslisztet is belekeverjük. Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítjuk, megszórjuk az alaposan lecsepegtetett meggyel és előmelegített 170 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük.
(Már langyosan szeletelhető).

Kockára szeleteljük, porcukorral, vagy eritrit porral megszórhatjuk.

Gluténmentes meggyes piskóta 4.20/5 (5 értékelés)

Gáborné Putóczki (42 Recept)

http://scarletsite.hu/


Szólj hozzá!

A lap tetejére