Főoldal / Szárnyas Ételek / Grillezett csirkecomb juhtúróval töltve

Grillezett csirkecomb juhtúróval töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Grillezett csirkecomb juhtúróval töltve

Grillezett csirkecomb juhtúróval töltve

Hozzávalók:

  • 2 db egész csirkecomb
  • 10 dkg juhtúró
  • 0,5 fej friss fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 4 db nagy lapulevél
  • 20 db csalánlevél
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkecombok bőre alá betöltjük a juhtúrót.
A lapulevelet kiterítjük, eloszlatjuk rajta a csalánleveleket és ráfektetjük a húst. Megsózzuk és a fokhagyma szeleteket is rátesszük.
Szorosan összetekerjük és fogvájóval összetűzzük.
A grillrácson így pároljuk.

Fél óra múlva kinyitjuk a leveleket és kivesszük belőlük a húst. A rácsra tesszük és megsütjük a combokat. Kb. fél óra alatt ropogósra sül.

Ízlés szerinti körettel vagy salátával kínáljuk.

Ha több lapulevélbe csomagoljuk a húsokat, akkor biztosan nem fog megégni.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére