Főoldal / Szárnyas Ételek / Káposztás csirkemáj

Káposztás csirkemáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Káposztás csirkemáj

Káposztás csirkemáj

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 20 dkg savanyú káposzta
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 tk. piros paprika
  • 1 dl olaj
  • 1 darab paprika
  • szarvacska tészta
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az olajat felhevítjük. Üvegesre pároljuk rajta az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk az alaposan kimosott savanyú káposztát amit alaposan át pirítunk-párolunk rajta.

A csirkemájat tetszés szerinti darabokra felvágjuk. Sóval és pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát. Vízzel felöntjük és puhára főzzük.
Szarvacska tésztával tálaljuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére