Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Kapros kukoricasaláta

Kapros kukoricasaláta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kapros kukoricasaláta

Kapros kukoricasaláta

Hozzávalók:

  • 1 doboz konzerv csemege kukorica
  • 1 pohár (200 g) tejföl
  • 1 mokkás kanál só
  • őrölt fehér bors
  • kevés friss, vagy szárított kapor
  • 1 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A dobozos csemege kukoricát lecsöpögtetjük, elkeverjük sóval, kevés őrölt fehér borssal, tejföllel, vagy ha valaki jobban kedveli joghurttal, (így könnyebb lesz salátánk) és ízlés szerinti mennyiségű extra szűz olíva olajjal.

A friss, apróra vágott, vagy szárított morzsolt kaprot is a salátánkhoz keverjük.

A kapor mellett, vagy helyette illik a salátába a snidling, vagy az újhagyma is. Drágább, de összetettebb ízű, ha a tejföl, vagy joghurt helyett majonézt használunk hozzá.

Mentés

Kapros kukoricasaláta 4.33/5 (6 értékelés)

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére