Főoldal / Hal ételek / Kapros túróval sült lazac

Kapros túróval sült lazac

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kapros túróval sült lazac

Kapros túróval sült lazac

Hozzávalók:

  • 4 szelet lazac filé (kb. 0,5 kg)
  • só, citrombors
  • 2 tk. citromlé
  • 25 dkg cottage cheese (sima túró is jó hozzá)
  • 1 tojás
  • kis csokor kapor
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A lazac filéket picit megszórjuk sóval és citromborssal, majd pici citromlevet locsolunk rá.

A cottage cheese-t kikeverjük a tojással, pici sóval és apróra vágott friss kaporral ízesítjük.

A kapros túrókrémet rákenjük a lazac szeletekre, majd 180 fokos sütőben szép aranysárgára sütjük. A végén 5-8 percre a grillt is rákapcsoljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Tipp / megjegyzés:
Érdemes kipróbálni, mert isteni, sima túróval is elkészíthető.

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

A lap tetejére