Főoldal / Sertés ételek / Karajszelet burgonyás-sajtos bundában

Karajszelet burgonyás-sajtos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Karajszelet burgonyás-sajtos bundában

Karajszelet burgonyás-sajtos bundában

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj csont nélkül 
  • 3 szem burgonya 
  • 10 dkg reszelt trappista sajt 
  • 2 db tojás 
  • 25 dkg finomliszt 
  • őrölt fehér bors 
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük.

A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal.

A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére