Főoldal / Szárnyas Ételek / Medvehagymás rántott csirkecomb

Medvehagymás rántott csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás rántott csirkecomb

Medvehagymás rántott csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 3-4 levél medvehagyma
  • 2 db tojás
  • 4 ek finomliszt
  • zsemlemorzsa
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.

A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsintatészta sűrűségű masszát keverünk. Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.

A combokat lisztbe, a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére