Főoldal / Szárnyas Ételek / Mustáros borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal

Mustáros borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mustáros borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal

Mustáros borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 2 db tömlős krémsajt
  • ½ csokor snidling
  • ½ csokor kapor
  • durvára darált bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 2 kanál mustár
  • étolaj
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A snidlinget és a kaprot apróra vágjuk és elkeverjük a krémsajttal.

A csirkemelleket sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel megkenjük mustárral és egy órára a hűtőbe tesszük.

A csirkemelleket kevés olajon szép pirosra sütjük,felszeleteljük és tetszőleges körettel /én rizst készítettem mellé /és a zöld fűszeres krémsajttal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére