Főoldal / Sertés ételek / Mustáros szelet

Mustáros szelet

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mustáros szelet

Mustáros szelet

Hozzávalók:

  • 4 szelet tarja
  • 6 evőkanál mustár
  • bors
  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj a sütéshez
  • 1-2 kanál liszt
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2órát állni hagyom.

Közben a hagymákat karikára szeletelem, lisztbe beleforgatom, és kevés forró olajban kisütöm. Szép ropogósra, nem égetem meg!

A húsokat, állás után, forró olajban kisütöm, nem szárítom ki.!

Sütés után, a tetejére hagymakarikákat tettem.

Burgonya pürével tálaltam.

A húst legjobb előző este elkészíteni és másnap kisütni.

Gyors, egyszerű és finom

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére