Főoldal / Levesek / Nyári bableves füstölt bordavéggel

Nyári bableves füstölt bordavéggel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Nyári bableves füstölt bordavéggel

Nyári bableves füstölt bordavéggel

Hozzávalók:

  • 50 dkg füstölt oldalas
  • 2 szál sárga répa
  • nyári fejtett bab ízlés szerint
  • 1 szál fehér répa
  • karalábé
  • só,bors,piros paprika
  • olaj
  • 2 kanál liszt
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A oldalast, a megpucolt ,felszeletelt répákkal egy lábasba feltesszük főlni.
Hozzá adjuk a fűszereket a piros paprika kivételével.
Ha félig megfőtt a hús hozzá adjuk a babot és teljesen megfőzzük.

Rántást készítünk olajjal és lisztből ha világos barna rátesszük a piros paprikát ,felöntjük kevés vízzel és a
leveshez adjuk.
2 percig forraljuk és már kész is.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére