Főoldal / Desszertek / Nyers meggypuding

Nyers meggypuding

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Nyers meggypuding

Nyers meggypuding

Hozzávalók:

  • 1 doboz ananászkonzerv
  • 2 maréknyi meggy
  • 3 evőkanál útifűmaghéj
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az összes hozzávalót beletesszük egy turmixgépbe és addig turmixoljuk, míg teljesen homogénné válik a massza.(kb. 7,5 dl volt a gyümölcsök és a kompótlé mennyisége)

Hűtőszekrénybe tesszük, ahol kb. 3 óra alatt eléri a megszokott pudingállagot.

Tipp / megjegyzés:
Utólag sajnálom, hogy nem előre eltervezetten készült és nem valami friss gyümölccsel tompítottuk a meggy “vadságát”, de így is nagyon jó lett, és értékesebb, mint egy teljesen főtt édesség. Bár így csak félig nyers.
Közben eszembe jutott, hogy akár nyers meggylekvárnak is nevezhetnénk, de ha bekerül a fagyasztóba, akkor pedig nyers gyümölcsfagyivá avanzsálhat.

Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

A lap tetejére