Főoldal / Egytálételek / Omelette Italiana

Omelette Italiana

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Omelette Italiana

Omelette Italiana

Hozzávalók:

  • 2 db tojás 
  • tej
  • 1/2 pizzasonka vékonyan
  • 1 db újhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 paradicsom
  • 3 db zöld spárga
  • 1/4 csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db chilli paprika
  • 1 db csiperke gomba
  • száraz sajt (trappista)
  • extraszűz olíva olaj
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • majoranna
  • oregano
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A spárgák végeit levágom, sós, cukros vízben megfőzöm.

A pizzasonkát kockázom, a paradicsomot, gombát vékonyra szeletelem, újhagymát, zöldpaprikát, chillipaprikát karikára vágom, bazsalikomot, petrezselymet, fokhagymát aprítom, a kakukkfű és rozmaring leveleit lehúzom, a sajtot lereszelem.

A tojásokhoz öntök tejet, fűszerezem, beleteszem a petrezselymet, bazsalikomot, a sajtot, felverem.

Egy kerámia serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a sajt kivételével a többi hozzávalót, kiveszem, félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tojáskeveréket, lassú tűzön megsütöm. Rápakolom a hozzávalókat

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére