Főoldal / Egyéb / Piros kaviáros szendvics

Piros kaviáros szendvics

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Piros kaviáros szendvics

Piros kaviáros szendvics vacsorára

Hozzávalók:

  • 1 db zsemle
  • 2 dkg vaj
  • 1 db újhagyma zöldjével
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika 
  • 3 dkg piros kaviár
  • citrom
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 5 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zsemlét félbevágom, megpirítom.

A paradicsomot nyolcadolom, az újhagymát és a paprikát karikára vágom.

A zsemléket megkenem vajjal és kaviárral, majd facsarok rá citromot. Mellépakolom a zöldségeket, sózom, borsozom.

Ha vacsorára fogyasztjuk, akkor jól behűtött pezsgő dukál mellé.

Tipp / megjegyzés:
A kaviár nagy kedvenc. Amikor a Szovjetunióban jártam, majd később Iránban, végül Oroszországban, és megint Iránban, gyakran fogyasztottam, feketét, pirosat.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére