Főoldal / Ünnepi ételek / Rántott nyúl

Rántott nyúl

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott nyúl

Rántott nyúl

Hozzávalók:

  • 1,5 kg-os házi nyúl comb
  • 1 teáskanál morzsolt majoránna
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál só
  • tej
  • olaj (a sütéshez
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 2500-3000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A nyulat egy éjszakára bepácoljuk a tejbe aprított fokhagymával és majoránnával.

Másnap bepanírozzuk. Először lisztbe, majd a felvert tojásba végül a prézlibe forgatjuk.

Bő, forró olajban pirosra sütjük.

Sült burgonyával tálaljuk.

Mentés

Rántott nyúl 4.00/5 (4 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére