Főoldal / Vegetáriánus / Rántott sajt majonézzel és hasábbal

Rántott sajt majonézzel és hasábbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott sajt majonézzel és hasábbal

Rántott sajt majonézzel és hasábbal

Hozzávalók:

  • 4-6 szelet sajt (nálam most trappista)
  • liszt
  • 2 egész tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj

A tetejére:

  • majonéz

A körethez:

  • burgonya
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sajt szeleteket először lisztbe, majd tojásba, újra lisztbe ismét tojásba és végül morzsába forgatjuk.

Amikor az olaj már forró akkor tesszük bele a szeleteket. Nem villával forgatjuk hanem fém sütőlapáttal mert azzal nem sértjük meg a bundát és nem folyik ki a megolvadt sajt.

Vékonyra vágott szalmaburgonyát sütünk mellé és majonézzel fogyasztjuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére