Főoldal / Desszertek / Rumos tiramisu mandulával

Rumos tiramisu mandulával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rumos tiramisu mandulával

Rumos tiramisu mandulával

Hozzávalók:

  • 1/2 csomag babapiskóta
  • 10 dkg mascarpone
  • 1 tojás
  • kevés cukor
  • rum
  • kávé
  • vaníliás cukor
  • fahéj
  • kakaó
  • mandula
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Főzünk egy adag kávét, öntünk bele rumot.

A tojást szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral habosra keverjük, öntünk bele rumot, majd hozzákeverjük a mascarponét.

A fehérjét felverjük, hozzákeverjük a masszához.

Egy hosszúkás tálba lerakjuk a piskótákat, meglocsoljuk a rumos kávéval, ráöntjük a krémet, majd megszórjuk a kakaóporral, és a mandulával.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére