Főoldal / Kelt tészták / Sajtos medvehagymás baconos stangli

Sajtos medvehagymás baconos stangli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos medvehagymás baconös stangli

Sajtos medvehagymás baconös stangli 1

Hozzávalók:

  • 2 csomag mirelit leveles tészta
  • 1 csokor medvehagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 15 dkg bacon
  • 1 dl 20%-os tejföl
  • 1 db tojás
  • szezámmag
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 10 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk és kipirítjuk.

A sajtot lereszeljük. A medvehagymát felaprítjuk.

Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal,a kipirított és leszűrt baconnel és az apróra vágott medvehagymával. Ráterítjük ma másik tésztalapot és derelye vágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.

A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére