Főoldal / Levesek / Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

Hozzávalók:

  • kis csomagos sárga borsó
  • fél szál füstölt kolbász
  • 1 nagy marék tarhonya
  • 1 fej vörös hagyma
  • só, bors,vegeta, piros paprika
  • 1 evőkanál liszt
  • olaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

1.A megmosott sárga borsót,a megpucolt hagymát egyben,és a füstölt darabolt kolbászt,egy fazék vízbe
feltesszük főlni.

2.Adunk hozzá ízlés szerint,sót, borsot, vegetát.

3.Mikor megfőlt ,rántást készítünk,olajon világos barnára pirítjuk a lisztet,teszünk rá piros paprikát
felöntjük fél pohár vízzel és hozzá adjuk a leveshez.

4.Hozzá adjuk a tarhonyát is,és mikor megfőtt a tarhonya akkor kész is.

Tipp / megjegyzés:
Lehet készíteni füstölt bordavéggel is.

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére