Főoldal / Reform ételek / Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

Hozzávalók:

  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg burgonya
  • 20 dkg kelkáposzta
  • 1 nagyobb tojás
  • 2 ek. liszt liszt
  • 2 ek. tejföl
  • 1 duci gerezd fokhagyma
  • bors

A sütéshez:

  • olaj vagy kókuszzsír

A tálaláshoz: (opcionális)

  • tejföl
  • fokhagymás tejföl
  • zöld-fűszeres tejföl
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A répát ás a burgonyát megpucoljuk, majd sajtreszelőn lereszeljük.
Hozzáadjuk az apróra vágott, vagy lereszelt kelkáposztát, a tojást, a lisztet, a zúzott fokhagymát, a tejfölt és a fűszereket. Alaposan összekeverjük.

Felhevített, serpenyőben, kevés olajon tenyérnyi lepényeket sütünk a masszából. Akkor jó, ha mindkét oldala szép aranyszínűre sül.

Ízlés szerint tejföllel, fokhagymás tejföllel vagy zöld-fűszeres tejföllel kínáljuk. Persze magában is nagyon finom.

Mentés

Mentés

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni 5.00/5 (5 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére