Főoldal / Tészta ételek / Spaghetti Milanese

Spaghetti Milanese

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Spaghetti Milanese

Spaghetti Milanese

Hozzávalók:

  • 1/2 tasak spaghetti
  • 2 szelet bacon
  • 25 dkg darált hús
  • 1 fejvöröshagyma
  • 2 gerezdfokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 2 fej gomba
  • 2 db chili paprika 
  • vörösbor
  • 1 doboz sűrített paradicsom
  • ketchup
  • chili szósz
  • olíva olaj
  • chilipaprikával töltött olívabogyó
  • fekete olívabogyó
  • capri bogyó
  • bazsalikom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • kakukkfű
  • oregano
  • füstölt parenyica
  • reszelt Parmazan 
  • ecetes uborka
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a felvágott bacont, majd megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom a fokhagymát, és a darált húst.

Amikor már kifehéredett, jöhet a felszeletelt paprika,chili paprika, paradicsom és a gomba. Fűszerezem.

A tésztát felteszem főni a, a füstölt parenyicát csíkokra szedem.

A serpenyőbe adok sűrített paradicsomot, locsolok rá chili szószt, vörösbort, beleforgatom a leszűrt tésztát.

Tálaláskor a tányérra púpozom a spagettit, ráteszem a parenyica szeleteket, meglocsolom még ketchuppal, chili szósszal, szórok rá Oreganot, s Parmezant. Díszítem egy chili paprikával.

Aki akarja, tehet még a tányérra ecetes uborkát.

Spaghetti Milanese 5.00/5 (1 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére