Főoldal / Egytálételek / Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 3-4 szál sárgarépa
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 szál újhagyma
  • 2 db kápia paprika
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 3-4 szem gomba
  • 8-10 szem koktélparadicsom
  • 1 tk. szárnyas fűszerkeverék
  • 1 kk. őrölt bors
  • 1 csipet őrölt kömény
  • 1 csipet cayenne-i bors
  • só ízlés szerint
  • 5 cl olívaolaj
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 2000-2500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olívaolajjal, és bedörzsöljük vele a csirkecombokat.

A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a combokat, kb. 1 dl vizet vagy bort öntünk alá, és alufóliával lefóliázzuk.

A tepsit sütőbe tesszük, és közepes lángon 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült zöldségeket és párolt brokkolit tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Buzási Lászlóné Erzsébet (88 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére