Főoldal / Egytálételek / Sült kolbászkák krumplival zöldségekkel

Sült kolbászkák krumplival zöldségekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kolbászkák krumplival zöldségekkel

Sült kolbászkák krumplival zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 4 db Früstök kolbászka
  • 1 db nagy krumpli
  • llibazsír
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1/2 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyem
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm.

A hagymát, paradicsomot, paprikát félbevágom, beleteszem egy serpenyőbe, melybe libazsírt kanalaztam, melléteszem a bevagdosott kolbászkákat, a megpucolt és felszeletelt krumplit, valamint a fokhagymát, s megsütöm.

Tálaláskor petrezselyemmel megdíszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére