Főoldal / Hal ételek / Tejfölös halszeletek

Tejfölös halszeletek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejfölös halszeletek

Tejfölös halszeletek 2

Hozzávalók:

  • 4 szelet szálka nélküli hal (személyenként 16 dkg)
  • 2 fej hagyma
  • 300 ml tejföl
  • 50 ml fehér bor
  • olaj
  • bors
  • 50 dkg rizs
  • 1,6 l víz
  • 1 kávéskanál ételízesítő
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A halat sózom, borsozom.

A hagymát felszeletelem és az olajban megdinsztelem.

Beleteszem a halszeleteket és kissé megsütöm. Megfordítom és ráöntöm a boros tejszínt többet nem keverem csak rázogatom, hogy a halszeletek egészben maradjanak.

Közben megfőzőm a rizst.

Petrezselyemzölddel tálalom.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére