Főoldal / Sertés ételek / Tepsiben sült rántott hús

Tepsiben sült rántott hús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tepsiben sült rántott hús

Tepsiben sült rántott hús

Hozzávalók:

  • 6 szelet tarja csont nélkül
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • kevés olaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kicsontozott tarját megmossuk és felszeleteljük. Sózzuk és a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás, zsemlemorzsa)

A bepanírozott hússzeleteket sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk és a felületüket megkenjük olajjal.

180-200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Félidőben 1x megfordítjuk.

Tipp / megjegyzés:
Nagyon szeretem így sütni a húsokat! Sokkal puhább és ízletesebb. Az egész tepsinyi egyszerre sül meg, így több embernek is forrón tudom tálalni. Nem beszélve arról, hogy nincs olajszaga a konyhának és nekem sem, míg sül, addig mást is elkészíthetek. És ami még nagyon fontos szempont, hogy egészségesebb így fogyasztani. Csak annyi olajra van szükség amivel a tetejét lekened, mert a saját zsírjában sül meg.

Tepsiben sült rántott hús 4.00/5 (9 értékelés)

Hajdula (64 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére