Főoldal / Egytálételek / Tojásos lecsó

Tojásos lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tojásos lecsó

Tojásos lecsó

Hozzávalók:

  • 1 kg paprika
  • 3-4 szem paradicsom
  • erős paprika ízlés szerint
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 6 db tojás 
  • 1 kk piros paprika
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A paprikát karikára, a paradicsomot gerezdekre, a hagymát laskára vágjuk.

Felkockázzuk a szalonnát és kisütjük a zsírját. Amikor majdnem kész, belerakjuk a hagymát és együtt pirítjuk.

A tűzről félrehúzzuk és megszórjuk a pirospaprikával. Beletesszük a paprikát, paradicsomot megsózzuk és jól elkeverjük.

Fedő nélkül, gyakran kevergetve sütjük. A mikor elkészült hozzáadjuk a felvert tojásokat.

Egyszerű, és finom egytálétel.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére