Főoldal / Reggelik / Uborkás kapros szendvicskrém

Uborkás kapros szendvicskrém

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Uborkás kapros szendvicskrém

Uborkás kapros szendvicskrém

Hozzávalók:

  • 2 db kígyóuborka
  • 2 db újhagyma
  • 10 dkg tehéntúró (krémesebb fajtát használtam)
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 1 ek. majonéz
  • 1 csokor friss kapor
  • csipetnyi őrölt kömény
  • só, bors
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az uborkát meghámozzuk és lereszeljük.  A hagymát megtisztítjuk és apróra szeleteljük.

Az áttört túrót (vagy natúr krémtúrót), a krémsajtot és a majonézt, majd a fűszereket és robotgéppel összedolgozzuk. Belekeverjük az uborkát és a hagymát majd hűtőbe tesszük pár órára, hogy alaposan lehűljön és az ízek összeérjenek.

Kenyérre kenve kínáljuk. Nagyon jól illik hozzá feltétnek a füstölt lazac, vagy a húsvéti füstölt sonka mellé is kiváló.

Uborkás kapros szendvicskrém 5.00/5 (1 értékelés)

Szólj hozzá!

A lap tetejére