Főoldal / Desszertek / Vodkás eper tejszínhabbal

Vodkás eper tejszínhabbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vodkás eper tejszínhabbal

Vodkás eper tejszínhabbal

Hozzávalók:

  • banán 
  • 1 pohárnyi eper
  • cukor
  • vodka (kb. 6 cl)
  • tejszínhab
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hűtőből kiveszem a banánt, s az epret, az epernek leszedem a csumáját, megmosom, a banánt szeletelem.

A pohár aljára rakom a banánt, rá pedig az eperszemeket. Cukrozom, felöntöm jól behűtött vodkával, visszateszem a poharat a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek összeérjenek,.

Majd kiveszem, és nyomok rá tejszínhabot.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére