Főoldal / Sertés ételek / Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertés karaj
  • 1 cs. bacon szalonna
  • 1 cs. apróra vágott fagyasztott zöldség
  • só 
  • borsikafű
  • fokhagymapor
  • sertéshús fűszerkeverék
  • 4 ek olívaolaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük.

A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval.

A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával.

A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve  addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét.

A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére