Főoldal / Tészta ételek / 20 perces halas tészta

20 perces halas tészta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

20 perces halas tészta

20 perces halas tészta

Hozzávalók:

  • 1 tonhal konzerv növényi olajban
  • 1 kis pohár tejföl
  • 200 ml főzőtejszín
  • 2 gerezd duci fokhagyma
  • só, bors
  • 1 csomag durum penne tészta
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzzük.

Közben elkészítjük a halas mártást.

A halkonzervet az olajjal együtt lábosba tesszük és átpirítjuk.

Hozzányomjuk a fokhagymákat és együtt pirítjuk.

Amikor jön a fokhagyma illata, beleöntjük a tejszínt és felforraljuk.

Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és addig kevergetjük, amíg mártás sűrűségű lesz. (kb. 1-2 perc)

Közben a tésztát leszűrjük és lehet tálalni.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére