Főoldal / Egytálételek / Csőben sült sajtos csirkemell sonkával

Csőben sült sajtos csirkemell sonkával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csőben sült sajtos csirkemell sonkával

Csőben sült sajtos csirke mell sonka

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell sonka apró kockára vágva.
  • 20 dkg csirkemell sonka szeletelve
  • 15 dkg trappista sajt
  • 2 tojás
  • 3 db tejbe áztatott kinyomkodott kenyér
  • nagy marék zöld hagymaszár
  • 1 dobozos kukorica konzerv
  • magyaros fűszerkeverék, bors, pirospaprika,olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

Az apróra vágott sonkát olajon jól összesütjük a fűszerekkel.
A kenyeret, a tojást, a lereszelt trappista sajtot, az apróra vágott zöldhagyma szárat, a kukoricát és a sonkát alaposan összekeverjük.

Kiolajozunk egy magas falú sütőformát, és kibéleljük zsírpapírral. A szeletelt sonkával kipakoljuk az alját, az oldalát, és a tetejére is hagyjunk belőle.
Beleöntjük a masszát, és a tetejét befedjük sonkával.

A sütőben kb 45 perc alatt készre sütjük.

Ha kész kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és ízlés szerint készítünk hozzá köretet.

Tipp:

Egyszerű gyors finom

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére