Drazsé szelet
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
A tojás sárgáját a cukorral, és a puha margarinnal habosra kikeverem.
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem, és a sárgájához adom.
A lisztbe vegyítem a sütőport, és a masszába keverem.
Sütőpapiros sütőlapon 170-180 fokon megsütöm.
Amikor meghűlt 3 egyenlő részre felvágom.
Elkészítem a krémet.
A vaníliás pudingot a tejjel megfőzöm. Amikor kihűlt hozzáadok egy doboz mascarponét.
A tojás fehérjét gőz felett cukorral felverem, és 2-3 kanállal a mascarponés krémhez adok. A többi a tészta tetejének díszítésére kell.
A lapokat a krémmel összetöltöm, és mindegyik lapra mazsolás drazsét szórok.
A legfelső lapot habbal és drazséval díszítem.