Főoldal / Desszertek / Gesztenyés csokis tekercs sütés nélkül

Gesztenyés csokis tekercs sütés nélkül

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyés csokis tekercs sütés nélkül

Gesztenyés csokis tekercs sütés nélkül

Hozzávalók:

  • 20 dkg darált háztartási keksz
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg porcukor (nálam eritrit)
  • 2 dkg kakaópor
  • 2 evőkanál rum (én most kihagytam)
  • 0,8  dl tej

A töltelékhez:

  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 5 dkg porcukor (nálam eritrit)
  • 5 dkg  darált háztartási keksz
  • 5 dkg vaj
  • 1 evőkanál rum (kihagytam)

A tetejére:

  • 5 dkg étcsokoládé
  • 1 teáskanál olaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A töltelék hozzávalóit simára keverjük.

A kakaós lap hozzávalóit összegyúrjuk.Két részre osztjuk és mindkettőből egy-egy kb. fél cm-es téglalapot nyújtunk sütőpapíron.

Megkenjük a lapokat a gesztenyés krémmel, majd a sütőpapír segítségével feltekerjük.

A csokoládét az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk és bevonjuk vele a tekercseket.

Fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk. Amikor a csokoládé megszilárdult már szeletelhető és fogyasztható.

Egyszerű, gyors és finom.

Mentés

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

A lap tetejére