Gombás medvehagymás paradicsomos omlett
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat felverem, sózom, borsozom, öntök bele tejet, szórok rá lisztet, vágok rá petrezselymet, chili paprikát, összekeverem.
A gombát felszeletelem, a paprikákat, újhagymát, karikára vágom, a fokhagymát aprítom, a paradicsomból vágok egy karikát, a többit és a medvehagymát darabolom.
Egy serpenyőben olajon dinsztelem a zöldségeket, fűszerezem, félreteszem.
A serpenyőbe ismét teszek kevés olajat, beleöntöm a tojást, sülés közben kavargatom, húzogatom. A felére rápakolom a tölteléket, a másik felét ráhajtom, tányérra teszem. Rakok rá egy szelet paradicsomot, díszítem medvehagymával, petrezselyemzölddel.