Gombás zöldséges tejszínes tészta
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A hagymákat felaprítom, és egy serpenyőben olajon megdinsztelem. Hozzáadom a paprikákat, paradicsomot, gombát, és a capri-gyümölcsöt is. Fűszerezem.
Közben a tésztát sós vízben megfőzöm.
Amíg a tészta elkészül, a bazsalikomot, petrezselyem és zellerlevelet, madársalátát felaprítom. A parmezánt forgácsokká reszelem.
Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáöntöm a tejszínt és a bort, az aprított zöld leveleket,és összeforralom.
Végül hozzákeverem a leszűrt tésztát.
Tálaláskor szórok rá a parmezánból, és bazsalikommal díszítem.
Tipp / megjegyzés:
Imádom az olaszos ízeket, ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának.