Főoldal / Reggelik / Hagymás-kolbászos rántotta

Hagymás-kolbászos rántotta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hagymás-kolbászos rántotta

Hagymás kolbászos rántotta2

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • Kb. 12 szelet kolbász
  • 6-7 tojás
  • olaj vagy zsír
  • Díszítéshez pirospaprika
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk a felszeletelt hagymát.
Amíg párolódik, a tojásokat egy edényben, villával enyhén felverjük, sózzuk.
A hagymához adjuk a felszeletelt kolbászt,és épp csak addig sütjük vele együtt, míg kicsit kiengedi a zsírját.
Hozzáadjuk a felvert tojást,és folytonosan meg kevergetve készre sütjük.
Melegen pirospaprikával meghintve friss péksüteménnyel, vagy zöldségekkel/salátával tálaljuk

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére