Főoldal / Desszertek / Házi málna fagyi

Házi málna fagyi

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Házi málna fagyi

Házi málna fagyi

Hozzávalók:

  • 400 ml görög natúr joghurt
  • 3 ek. agavé szirup / rizs szirup/juharszirup/méz (ízlés szerint)
  • 1 ek. vanília kivonat
  • 125 g málna (nekem fagyasztott)
  • Ízlés szerint pici citromlé
Elkészítési idő: 5 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Tegyük Nutribulletbe (vagy turmixgépbe) az összes hozzávalót és turmixoljuk össze.
Majd öntsük egy fagyasztható edénybe ( pl.szilikon téglalap forma) és tegyük a fagyasztóba.

Fogyasztás előtt fél órával vegyük ki a hűtőből, mert idő kell neki, hogy kicsit kiolvadjon.

Tipp: Fagyaszd le kisebb (műanyag – kis méretű ételtároló) formákban, így mindig csak annyit veszel ki amennyire szükség van és nem kell kiolvasztani az egész adagot.

Mentés

Házi málna fagyi 5.00/5 (1 értékelés)

Szandra (37 Recept)

Szandra vagyok, a www.cookingwithfantasy.com bloggere. Saját blogomon igyekszem minél gyakrabban izgalmas történetekkel, és fantáziadús receptekkel szolgálni Neked. :)


Szólj hozzá!

A lap tetejére