Elmentem!Karamellás őszibarack leves
Hozzávalók:
- pár szem érett őszibarack
- 5 ek. cukor (a karamellhez)
- 1 liter tej
- 2-3 ek. vaníliás pudingpor
- ízlés szerint cukor
|
Elkészítési idő: |
20 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
0-500 FT |
Vegetáriánus: |
igen |
Adagok: |
4 főre |
Glutén mentes: |
igen |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktóz mentes: |
nem |
|
Elkészítés:
Az 5 evőkanál cukrot egy lábosban karamellizáljuk, ha már szép barnás a színe felöntjük a langyos tejjel.
Ízlés szerint cukrozzuk, majd beletesszük a tejjel csomómentesre kikevert pudingport.
Addig főzzük míg picit krémes lesz.
Még melegen beledobáljuk a cikkekre vágott őszibarackot.
Lehűtjük, és hidegen kínáljuk.
Marcsi (681 Recept)Üdvözöllek kedves látogató.
Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója.
Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.