Főoldal / Levesek / Karamellás őszibarack leves

Karamellás őszibarack leves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Karamellás őszibarack leves

Karamellás őszibarack leves

Hozzávalók:

  • pár szem érett őszibarack
  • 5 ek. cukor (a karamellhez)
  • 1 liter tej
  • 2-3 ek. vaníliás pudingpor
  • ízlés szerint cukor
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

Az 5 evőkanál cukrot egy lábosban karamellizáljuk, ha már szép barnás a színe felöntjük a langyos tejjel.
Ízlés szerint cukrozzuk, majd beletesszük a tejjel csomómentesre kikevert pudingport.

Addig főzzük míg picit krémes lesz.

Még melegen beledobáljuk a cikkekre vágott őszibarackot.

Lehűtjük, és hidegen kínáljuk.

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére