Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A medvehagymát vékonyra felvágjuk. A tojásokat feltörjük, majd a tejszínnel, és ízlés szerinti sóval, jó habosra felverjük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, majd hozzáadjuk a vékonyra felvágott medvehagymát, és pár percig pároljuk, hogy kissé összeessen.
Ezután óvatosan ráöntjük a tejszínes-tojást, majd rácsipkedjük a mozzarellát. A lángot kisebbre véve, szép lassan sütjük. Majd pár percre betesszük a meleg sütőbe, és ott sütjük készre.
A sütőből kivéve a készre sült omlettet óvatosan összefordítjuk, majd óvatosan átcsúsztatjuk a tányérra.
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteményt, és gyümölcsteát kínálunk hozzá.