Főoldal / Levesek / Mexicói paradicsomleves

Mexicói paradicsomleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mexicói paradicsomleves

Mexicói paradicsomleves 2

Hozzávalók:

  • 4 db paradicsom
  • 1 db hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma 
  • 2 db chili paprika
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db uborka
  • 1/2 avokádó
  • chili paprika 
  • paradicsomlé
  • citrom
  • chili szósz
  • olíva olaj
  • tortilla
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az avokadot kockára, a paprika felét karikára vágom, félreteszem.

A többi zöldséget darabolom, egy keverőedénybe teszem, öntök bele chili szószt, olíva olajat, kevés paradicsomlét, facsarok rá citromlevet, s botmixerrel összekeverem. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön.

A sajtot kockára vágom, a tortillából csíkokat vágok. Az avokádó kockák egy részét 1 gerezd fokhagymával, citromlével, sóval, borssal péppé dolgozom egy villával.

Fogyasztáskor egy tányérba öntöm, középre rakom az avokádókrémet, rá egy chili paprikát, majd beleteszem az avokádó kockákat, néhány karika paprikát, s a tortilla szeleteket.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére