Oreós-málnás tiramisu
 
        
        
        
| Hozzávalók:A krémhez: 
 A rétegezéshez: 
 A tetejére: 
 | 
 | 
Elkészítés:
A krémhez a tejszínt a habfixálóval habbá verjük.A mascarponet a porcukorral kikeverjük, majd apránként beleforgatjuk a tejszínhabot.
Előveszünk egy üvegtálat vagy akár poharakat amiben kínálni fogjuk és bele rétegezzük a hozzávalókat. A piskótát egy egy pillanatra a rummal vagy aromával ízesített kávéba mártjuk és egy réteget a tál aljába leteszünk belőle. Erre jön egy réteg mascarpone krém, majd málna szemek és a darabokra tört oreo keksz. Befedjük egy kevés krémmel, majd ismét egy réteg babapiskóta következik… így folytatjuk a rétegezést, amíg tartanak a hozzávalók. Fontos, hogy a desszert tetejét krémmel zárjuk le.
Díszítésként megszórjuk morzsásra tört oreo keksszel, és pár szem félretett málnával.
Hűtőbe tesszük pár órára vagy egy egész éjszakára, hogy az ízek összeérjenek.
 Receptkirály.hu Receptek képekkel
Receptkirály.hu Receptek képekkel
				




 
											 
											